Så smart gjort alltså!

Nog är man trög ändå! Gick å la mig efter nio tiden. Och vaknade för ett tag sen. Svin pigg och kommer aldrig somna om. Bra på minna där ju... Elle inte. Ahja.. Finns fotfarande inget jag kan komma på att skriva om. Man få ju damp lixom, men det är väl okey.. Fast nää. Men nu ska jag hitta på ngt att göra. Eller försöka sova Inte för att det kommer gå men man kan alltid testa. Godnatt osv.

Myser i min onepiece och lyssna johnny cash

Jåå, sitter här ute och myser med min nya kärlek.  pappa la nyss på johnny cash så att dom ha något och lyssna på när dom lagar mat.'
har inget speciellt att skriva om...
Min bror har ifl lyckas bra med sitt liv idag.
Och på någo sätt cutta fingret i gräsklipparen, gud så duktig hhan är!

Men ahja...


skriver sen pözz och kram!!!!

Sliten, sjukt mej eller nå haha!

Jag är så jävla sliten. Så jävla trött, huvudvärk och mina ögon svider som fan. Börja nog bli sjuk -.- Hoff vet inte vad det ha vart med mig idag. Orkar ingenting. Orkar inte skriva nå mer. Godnatt eller nå.

I bilen på väg till Piteå efter att ha vart i Lule igår å haparandra å torneo idag!

Som sagt, igår åkte jag å kyrö upp med bussen till Luleå och umgicks med Emma! Det första som inträffa vad att vi träffade Sofia'g och börja prata med henne, efter ett tag kom denice och vi bestämmde att dom skulle följa oss senare och kolla Harry Potter. Det som jag köpte var, ett halsband, sol olja, onepice (från Gina) sen köpte jag två onödiga saker till Hampus! Men tyckte dom va så coola så va tvungen att köpa! Och det kan jag skriva sen va det var jag köpte! Sen bara för att jag ha så fina vänner så fick jag en ring och ett halsband i en sen present, kan lägga in bild sen! Sen gick vi å åt på Max. Sen gick vi å köpte saker t bion. Sen gick vi t film staden och vänta på Emmas kusin och sen Sofia och denice! Hoff det blev mkt sen i dom senaste meningarna voivoi! Men säger en sak, den sista Harry Potter filmen va sjukt bra! Fattar inte hur många kan säga att slutet va dåligt. Den slutade ganska bra! :) Jag orkar inte skriva vad vi ha gjort i haparandra å torneo, Det få jag skriva sen! :) Nu ska jag sova lite! Kram!

Dag 11 - Min handväska

Dag 11 - Min handväska.
Haha, bild det skiter jag i!
Men några saker som jag alltid har i min handväska är : Plånboken,Headset,Mobilen, och då och då läppsyl, tuggumi å nycklar.
Roligt att veta. Jo då!


Hela stugan för sig själv, vad ska man göra..?

Ahja om ett tag får jag ha stugan för mig själv i några timmar när resten av familjen å ellen drar till leos lekland. Så vad ska man hitta på`?! En sak som jag ha funderat på är om jag går och springer kanske ca 4km och sen på kväll ut och springa till hasse och anita.. Men.. då måste jag gå efter E4:an en bit och det har jag inte lust med.. Så då gör jag så här att jag springer efter den långa skogsvägen och kolla om man kommer ut på borgarudds vägen elle hur man nu stavar!

Men ifl ska springa två gånger idag. plus ett styrke pass efter båda!
FÖR JAG MÅSTE KOMMA I FORM! och försöka få lite muskler ifl!
Det här går fan inte... Kan inte börja igen efter sommaren och ha noll kondis? Och det är typ en månad kvar innan säsongen börjar igen om jag inte räknat eller tänkt fel! Och då betyder det att jag måste springa minst varannan dag! Eller varje dag en lite mindre sträcka med styrke efter varje spring tur. Eller inte vet jag!
Men när jag kommer hem ska jag börja gå på gymet också så att jag få muskler hihi..
Men nu ska jag ut och hjälpa min mor!



KRAM

Mysig kväll om inte annat!

Kom ganska nyligen hem från hasse och anita, 
Vi var där från typ sex tiden till nu! Alltid lika mysigt att vara där.
Och så är det så varmt ute forfarande så man kan ju sitta ute och sånt,
TIden gick ganska fort, och jag är så himmla trött att jag höll på att somna flera gånger hos dom. haha!
Och om ett tag kommer moster och dom å hämta poolen och lämnar ellen som ska vara här några dagar sen kör vi hem henne :)
Nää, jag är såå himmla trött att jag ska ta och äta något och sedan försöka få tag hampus... Fast det är ju ganska omöjligt eftersom att han är ute med crossen hela tiden eller så fiskar han ?! Inte fan vet ja! Men ska man prata med han så äre typ efter kl tolv?! Pff... tänkter sova innan det!

Och sitter just nu och kollar på nyheterna hojja vad hemskt det som hände i norge kan inte släppa det.. tänkt hur många ungdommar som har dött och allt... helt sjukt!

Men nu ska jag dra.

KRAM

Förlåt är ett lustigt ord.


Jag kommer inte på något att göra?!
Så jag ska ta fram min älskling (kameran)
Och exprementera lite med den,
Få se om jag kommer på något
Och känner mig desperat efter ett stativ just nu!
Och jag saknar min högtalare till ipod/iphonen
Men jaja
JAg skriver sen och kanske kommer det upp några bilder man vet ju aldrig!


Ha det så bra tills vidare!!!



Dag 10

Dag 10 - Någon som jag är glad över att ha i mitt liv
Finns så ganska så många..  orkar inte rabbla upp alla! Men såklart äre ju alla mina vänner, fam, och så!!

Helt sjukt!

Det som hände i Norge igår.. Helt jävla sjukt.. Hojja! Fyfan vad det finns sjuka personer ändå.. Helt jävla otroligt!

Pink - Dear Mr. President ♥

Idag har jjag inte gjort något specielt, åkte till storheden med mammsen, Köpte mig två par hudfärgade tights, och två par svarta. Men jag råkade göra en miss och köpte förstor storlek på dom svarta?! Så måste dra t storheden nästa vecka och byta!!!! Sen åkte jag direkt in till pite och gick på stan en stund med Sofia och denice, vi löpte glass sedan köpte jag två linnen (bilder kanske kommer upp imorgon hihi)
Ett från bikbok, sedan ett från cubus! :d
Får se om jag drar upp på stan igen sen.
sedan när jag kom hem åt vi och sen kom Rebecka'M och hennes familj och hälsade på.
Gud vad jag och rebecka hade mkt att prata om! Har saknat henne väldigt mkt, ssaknar faktiskt den tiden då vi stog varandra väldigt nära! Hojja...!
Ahja men ifl mamma vill ha datorn så kan inte skriva så mkt mer nu!


Dag 2-9!

Dag 02 – Min bästa vän
ha lixom mer än en!


sen ngr få st till och dom vet vilka dom är!!!!!!
 Dag 03 - Någon som alltid gör mig glad

och sen äre Emma'G, Frida's Emelie'E å några ´till. satan vad bilden blev stor.. :O
 Dag 04 - Min närmaste killkompis
HAAMPUS, sen så äre Filip,Nutti,Micke,Emil!!
 Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan
Hampus, Och mina vänner plus familjen
Dag 06 - Beroende
Mitt beroende ä musikk,kärlek, tuggumi!
Dag 07 - Fobier
SPINDLAR
Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför
Vet du att det va för ngn dag sen, och jag kommer inte ihåg varför höhö :O 
Dag 09 - En person som alltid ställer upp för mig
Emma'G,Hampus,FRIDA'S,Sanna's,Fanny'e,Emma'b,Rebecca'K, och Emelie!!!

tänk att ord kan göra en glad

tänk hur mkt ett ord kan betyda. Ganska grymt ändå! Men ifl jag är ganska så glad just nu! Pratade med min fina för ett tag sen! Och han ha bestämmt sig att komma hit! Hihi glad jag bli! Men jag få vänta några dagar om jag inte hoppa på tåget och är hos han några dagar Och sedan komma hit igen med conny och malin eller hur det nuu va tänk?! Ahja. Men säger bara att jag saknar mina vänner.. Ojoj.. det är tomt här utan rebecca! ;( blääääää! ;( Men nu ska jag fortsätta sova och så, (fast det kommer it gå) KRAM!

Desperat efter en sov kompis!

Hur ska jag kunna sova utan någon i min närhet?! Desperat efter en sov kompis. Så jag ska ringa min underbara pojkvän och tvinga han komma hit.. Eller så ska jag försöka övertala mina päron om att få åka t stan en sväng. Efter som Hampus helst vill vara hemma ett tag elle vad han nu sa. Nä. Måste försöka lösa det här. Men just nu är han med Viktor och då är det ingen ide att ringa eller nå! Så jag ska ta en tidig kväll efter att kolla en sak på tv! Godnatt. Kram

Svar på kommentar

Anonym om Fronda - jag stannar väl kvar:
vad är ''ifl''?
SVAR: när jag skriver ifl så menar jag iallafall, såå nu vet ni det!

bilder med text,, bara för skojj skull








Fronda - jag stannar väl kvar

Vad ska jag göra idag? Jag vet inte! Får vänta tills det blivit mer sol så jag kan gå ut och sola. Fått lite färg från igår. Men vill bli brunare! Och Hampus tjatar om att jag måste komma hem, men det är ju det att Emma kommer till Luleå i helg. Och jag ha så mkt att prata med henne om så vill ju träffa henne! Och detsutom så saknar jag henne! Men jag får väl se hur man gör. Om mamma släpper mig hem så drar jag! Men pappa sa tidigare att det få jag se i stjärnorna! Men man vet ju aldrig med han. Men ifl kände en stor saknad när jag vaknade och kyrös säng va tom Saknar hon redan! Men nu ska jag sova ett tag! Kram

Min lust att blogga är inte så stor när min design är ful och datorn är seg så att jag måste skriva från mobilen.

Okey rubriken säger en del. Och de är ju det som är meningen med en rubrik eller?! Men iallafall jag måste hitta en bra stillmall eller design så att jag kan få tillbaka lusten att blogga! Vårar mobila bredband är också segt nu då man orka inte sitta framför datorn! Men till något helt annat. Imorgon lämnar rebecca mig ensam med hon sticker till Sthlm och hämtar en bil med sin mor. Vad ska jag göra nu? Jag går väl umgås med oliver när han ändå är i norrfjärden! Eller så ska jag försöka övertyga mina päron att få åka hem så jag få umgås med hampus! Snart ha det gått tre veckor sen vi sågs sist ;o Och föresten idag fyllde rebecka m år grattis till hon! Men nu orkar jag inte skriva nå mer ska gå och sova! Skrivet så snart som möjligt! Kram!

Stay the night..

Helvete! Hade skrivit ett sviin långt inlägg så raderade jag det.. Så nu skriver ja kort. Söndag: Åkte först till fårön och sen till havsbadet och badade Igår: Åkte in till stan och träffade Beatrice och Rebecka! Köpte ett par byxor och spotify premium! Mitt bästa köp på väldigt länge! Senare grillade jag och kyrö marsmallows! gött! Idag: Vaknade, gick ner, åt frukost, mamma och alma sjöng för mig, jag flydde upp till övervåningen. Emma ringde och sjöng ''vi gratulerar'' vägrade lysnna även fast hon sjunger så fint! MEN JAG SÄGER DÅ BARA SPOTIFY PREMIUM ÄR LÄTT VART 99kr I MÅNADEN Föresten så saknar jag Hampus,Emma,Sanna,Fanny m.m tungt liv vill nästan hem! MEn nu ska pappa ha datorn och vi ska å handla! KRAM

Sämsta

Jag har dålig uppdratering jag vet förlåt! Men har gjort så mkt dom sista dagarna och ska berätta om det sen för nu ska jag och Rebecca gå ut och grilla! Skriver snart!

min mobil slukar upp alla mina pengar

Huhu.. ha bara ca 600kr kvar av 1900... ;(
Min mobil sluka ju alla pengar? Fast nu är chill.
500kr för gratis sms ett år
500kr för gratis surf i ett år
200kr för skalet.
100kr att ringa för
------------------
total summa: 1300kr

fast det enda som saknas nu är spotify premium som kommer kosta mig 99kr i månaden, Sen kommer jag ladda kortet kanske varannan månad så det kommer ju va ganska chilll ändååå.

Men en sak jag ska köpa lite senare är ett angrybirds skal! Så himmla söta!

men nu till något helt annat. idag ha jag inte gjort så mkt mer än gått på stan, och gjort en cheese cake igen ;o eftersom ulli tyckte att vi skulle ha den som efterrätt! Fast nu gjorde jag en med jordgubbar ist för hallon! ;d


men skriver sen pösss

it just the way it is

Jahaps då ha man suttit två timmar i bil idag roligt det med.
Ni vet mitt inlägg igår om att rebecca blåst mej! JAg misstänkte hela tiden att hon skulle följa med till pite och vem hittade jag här uppe på övervåningen om inte självaste rebeccakyrö!!! ;D
och idag ficka jag min present fast det är först på tisdag jag fyller år men ifl.
Så här var det mamma frågade först: Minna ska du ha din present nu?
Då svarade jag efter ett tag: nej!
Men efter en timme blev jag mer och mer nyfiken och kunde inte hålla mig, så jag gick ner och då blev det så här
Jag: Mamma får jag öppna min present då?
Mamma: Nej varför då ?
Jag: inte vet jag.
Efter en min kom hon in i köket med ett tunt packet. Det var ett mikrosimkort från telia.
Jag: Mamma den här är ju för liten för min mobil den passa ju säkert inte ens!
Mamma: men prova.
Så när jag gick upp för att hämta mobilen börja jag tänka ''dom kan inte bara ge mig ett sim kort det måste vara nå mer''
Så först börja jag tänka att dom hade köpt en surfplatta eller nå.
Så när jag kom ner igen och skulle just ta ut batteriet från mobilen kom mamma med ett nytt packet.
Först när jag tog bort pappret så va det en sko kartong öpnnade den och de va full av tidingspapper, när jag kom längre ner i kartongen kom svart tunt papper. tillslut kända jag en liten kartong, tog bort pappret och blev chockad det va en iPhone 4! En vit detsutom! hihi :D  Blev ju överlycklig ;D
Men de ha inte hänt så mkt mer idag. Nu behöver jag bara köpa ett årskort med gratis sms och ett med gratis surf i ett år plus så ska jag nog köpa spotify premium lätt värt det! Och imorogon ska jag och kyrö kanske gå på harry potter jippe! ;d
men nu ska jag ner och äta cheesecake.

min nya lilla elskling ;)




KRAM

JAg är förtvivlad, jag är krossad, jag är total lost!

Finfin rubrik!
MEN JAG ÄR LESS PÅ MIN FULA BLOGG!
Och jag suger på att fixa och dåna!
JAg bli förbannad :(
JAg ska minnsan fixa en fin blogg..
Jag ska ringa emma
Ja, eller rebecca
Elller så skriver jag till madde
Eller så ringer jag camilla!
För jag måste få min blogg fixad av någon som kan! För min blogg är ful!
MAn bli ju förstörd av att kolla på min blogg.
Den är bara vit.
OCh en ful header också!
JAg ska ut och fota
och sen när jag får min dator ska jag fixa en underbar header som jag aldrig ska byta ut
ne nu orkar jag inge mer!
Vänta bara när jag kommer till pite vart min dator också är då ska jag fixa allt!
Hojjja! :O
Nä nu ska jag ut och fota bort min ilska.
Och på tal om det så måste jag köpa mig ett stativ det gör mig mer förbannad och en fjärkontroll till kameran också! nää.. hojja!
För mkt att tänka på nu drar jag!

5 fakta om mig + bild


1. Jag älskar fotografering fast jag suger på att fota.
2. min dröm är att starta eget företag!
3. Jag har förlorat tre vänner på loppet av två veckor.
4. Jag är intresserad av ''det okända'' eller ska man säga övernaturliga? Men har varit det hela mitt liv ifl!
5. Jag älskar nästan alla serier som dom löser mord i. tex: csi mami och bones (stavas det så?)

Tidsfördiv än en gång. listan tagen från rebecca!

Dag 01 – 5 fakta om mig + bild

Dag 02 – Min bästa vän

Dag 03 - Någon som alltid gör mig glad

Dag 04 - Min närmaste killkompis

Dag 05 - En person som jag inte kan leva utan

Dag 06 - Beroende

Dag 07 - Fobier

Dag 08 - Senaste gången jag grät och varför

Dag 09 - En person som alltid ställer upp för mig

Dag 10 - Någon som jag är glad över att ha i mitt liv 

Dag 11 - Min handväska

Dag 12 - Mitt rum

Dag 13 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 14 - Min första kärlek

Dag 15 - Min senaste kyss

Dag 16 - Mitt favoritminne

Dag 17 - Någon som du saknar

Dag 18 - Något jag ångrar

Dag 19 - Den här sommaren

Dag 20 - Någon som du litar på 

Dag 21 - En förändring i mitt liv

Dag 22 - Min garderob

Dag 23 - En person som alltid kommer finnas i mina tankar

Dag 24 - Mina rädslor

Dag 25 - Det här lever jag för



Wtf

Jag tror att min vän rebecca kyrö blåste mig nyss.. Satan hon e dum! :)
MEn jag älskar henne ändåå och jag erkänner att hon är så grymt snygg!
Vänner sen barnsspel! Gu vad jag tycker om dig!


Jag fick se en annan värld!

Mh.. cheesecaken va sviiiiiiin god men blev mätt efter en bit ;o
Pappa och alma är på väg hihi.
Jag sitter och fundera vad jag vill ha när jag fyller år.  Och nu så länge är det en ny mobil eller ett objektiv
men börja tänka så här att om jag få mobilen då spara jag ihop pengar så att jag kan köpa objektivet? För den kostar ju 4119kr och jag har lite mer än 2000. så behöver 2000 till... :)
Men man får ju se vad mamma och pappa gör!
Har ifl fått två hundra av mommo och dom redan såå :)
Ahja, men nu ska jag ut en sväng med fyrhjulingen och kolla läget här i byn, sen äta och BASTA skönt!


KRRRRAM


Tar dagarna som dom kommer

JAg är helt slut, och vet inte riktigt varför! :O
Ifl ha gjort en hallon cheesecake! Och få smaka den först imorgon ;( Och bild och bara kanske receptet kommer ut ihelg :)
Vad har jag mer gjort idag? Emh vart i korpis, varit i jaktkojan å grilla lite!
Den här dagen ha gått så sagta så det finns inte ord till det!

Menmen nu ska jag och fixa en sak t cheesecake om det nu stavas så!

Jag skriver mer imorgon för den här datorn är så jäkla seg :O


KRAM


ingenting är sig likt för allt är i förändring.


Alla förändras med tiden,
Och så har det alltid varit
och kommer alltid att vara
Alla behöver välja sina vägar
Sina vägar mot det liv som dom vill leva
Ingen ska få stoppa dom
För lev ditt liv
Så lever vi vårat.

Glöm aldrig att ingen kan bestämma över dina val
Låt aldrig någon trycka ner dig
För du är perfekt som du är!
Skit i vad andra säger
Du ska vara stark och inte falla till botten
Du ska kämpa och inte ge upp
för du är stark.
Även fast du kanske ha dålig självförtroende så ska du kämpa
För det finns  alltid någon i din närhet som finns där
När allt är mörkt, när du inte ser någon utväg.
Du får aldrig sluta kämpa,
det finns personer som älskar dig och det vet du väl!




hahha så fin humor vi ha jag och rebecca!

FRÅN FB!
JAG KÖRDE IN I EN TROLLSLÄNDA! JAG FICK ETT SKRAPSÅR PÅ KINDEN!7
Anmäl · 20:10
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHha :):)
Anmäl · 20:10
Det va inte roligt :O:O
Anmäl · 20:13
hur lyckas du ?
Anmäl · 20:13
men vaddå jag körde efter jierivara i 25km/h sen helt plötsligt sdå flög den rakt in i mig!
Anmäl · 20:14
haagahaajajhajajajajaja
Anmäl · 20:14
jaa! den dog...
i min famn..
Anmäl · 20:15
stackarn
Anmäl · 20:16
jag begravde den under en sten!
jag spelade upp låten '' if i die young''
och släppte en fis!
hahhahahaa jag dör!
Anmäl · 20:16
hahaha , sp jävla störd !




Hojja vi är normala!
MEn nu måste jag gå och ladda min mmobil


KRAM;

Såndan sålig uppdatering man har.

JO jag vet mina uppdateringar suger. Men det är pga att jag inte orkar sitta framför datorn när det är kanon väder ute?! Så det kommer vara dålig uppdatering på den närmaste tiden!
Men nu ska jag ut och njuta av det fina vädret eller ta min fina tant cykel å dra ner till bron och syselsätta mig med fotografering på hög nivå!

HAre bra KRAM


Dör av värme

Seriöst det ha vart 26-28 grader i skuggan nu fredag och lördag å inne ha de varit lika varmt! Men som tur så är det svalare idag! Ahja ifl det finns inte så mkt att Skriva om vad ha man gjort. Spelat fotboll med Emil... Jo juste jag, Filip,Jesper å Emil tog en "kort" cykeltur igår, vi cyklade bara till korpilombo och tillbaka, samman lagt 2.6mil, normala vi är jo men visst! Men skriver senare ist! Kraaaaaam

men helt jävla seriöst.. det här är ju löjligt!

Sitter här i byn och ta det chill. vad har jag gjort idag?  Jooo.. åkt bil, och varit med emil!!!! :D
Haha, slog emil i klockan (jonka) voivoi.. ha ju bättre boll känslan än han,lucas och hampus haha nice eller inte :) AHja vi planerade att imorgon ska vi dra antligen (stavas?) till pajala för att gå på marknaden, gå och bada, fiska eller ha vatten krig? Få se vad det blir!
Kändes ganska bra att få träffa emil igen efter typ 5 månader sens sist! :D
Ochn det va verkligen varit super väder idag! ungefär +26 grader i skuggan! Nackdelen : BYN ÄR FULL AV BROMS! Och idag fick jag mitt första broms bett i hela mitt liv. Och dom biter ju fan hårt ;(

Ahja ni undra säkert vad jag menar med rubriken men nu ska jag inte säga några namn eller nå.

MEn ni borde hålla med mig nu.. Att det är ganska sjukt att en tjej här i byn inte ens kan gå ut om hon inte fixat sig? Hallå tjejen vi är i en by mitt i ingenstans näästan. Det kankse är 30 pers här kanske inte ens det och detsutom så är vi bara typ 7-8 ''ungdomar'' här och resten är små barn och vuxna/gammla! Vem sminkar du dig för ? :)
Tycker ifl att det är ganska barnsligt men alla tycker olika!?

Frågestund hehe.

Okeey, vi kör igång en fråge stund dåå.. från idag till imorgon! sorgligt nog så kunde jag inte ladda upp bilden jag tänkte ha. Vårat bredband ha damp så man kan inte ladda upp bilder ibland -.-

Att vänta.. nej inget för mig!

Nu ha jag väntat i två timmar och mommo och dom har inte hört av sig.  Ska dom börja åka t pajala fyra typ eller har dom glömt bort att jag ska med?! voivoi, och inte svara hon på sin mobil som pappa säger '' varför ska man h en mobil om man inte kan svara?'' ahja, vi får väl se vad som händer.
Men ifl dom åker senare så va det väldigt onödigt att vakna tidigt! ;s
Och nästan ingen sömn inatt... Gick fan inte att somna fören vid fem tiden,  det går verkligen inte att sova själv?! Hur ska jag klara mig i en vecka? Men ifl så följe kyrö med nästa vecka t pite då får jag en sov kompis hihi! :)


I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight all I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight


I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight all I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight




Ny design på g!

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - NEJ
hur många har du varit kär i? - 2!
är du kär just nu? - JA

- Tio frågor om dig själv
namn? - Minna
när fyller du år? - 19 Juli
några piercingar? - öronen?
vad har du på dig just nu? - underkläder, linne,mjukisbyxor!
vilken årstid är bäst? - Sommar & Höst!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - att vakna med älskling vid min sida!
vad tycker du mest om hos dig själv? - ömh
vad är du bra på? -
vem älskar du mest på denna jorden - mina vänner, och älsklingen!
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Nej, hatar att sova själv!

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? sovit!
vad ska du göra nu? - fixa designen
har du gjort något dåligt idag? - nej
vad har du ätit idag? - mat
är du trött nu? - jo
vad händer idag? - sängen väntar..
går du i skolan? - inte för tillfället
har du varit i skolan idag? - nä


-KÄRLEK
Är du kär just nu? - Ja!
Har du kysst någon idag? - jo
Har du ett förhållande? - Jo
Är du romantisk? - nja
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej.
Har du gråtit framför någon du tyckt om, någon gång? - jo det ha jag
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - seriösa? Jocke
Hur länge höll det? - haha lite mer än en månad ;s
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - närå
Vem sov du senast bredvid? - Hampus!
Har du varit tillsammans med någon som du sen varit KK med? - ne
När fick du din första kyss? - ömh
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - jadu...
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nånä!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - aldrig
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpad
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - snygga kläder tack.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet mest om dig? - Hampus,frida,Micke å rebecca. Emma....
vem är den galnaste / roligaste av dina vänner? - alla är roliga på sitt sätt!
vem är snyggast av dina vänner? - alla är snygga!
vem är mest partyprisse? - fanny
vem är den du helst har filmkväll med? - Hampus.. och dom som jag alltid hade film kväll mer men den tiden är halft förbi nu.
vem av dina vänner är sötast? - alla äre. 


- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Hampus
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jaaa 
vem är farligast i din familj? - hmm
vem ser roligast ut i din familj? - öh
vem är coolast? - märta ;)
har ni något husdjur? - nej
vem har du mest gemensamt med? - hm
vem står för underhållningen? - wille
vem sover du oftast med? -
roligaste kvällen med familjen? - hm


- ANNAT
Hur mår du just nu? - sådär.. gammla minnen börja komma fram...
Har du piercat dig? - i öronen ja
Är du hungrig nu? - jaaaaaaaaaaaa
Vad är klockan nu just nu? - 22:13
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, blogg.se youtube


- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Mor
Vem ringde du senast? - ..
Vem sms:a till dig senast? - Ebba
Vem sms:a du till senast? - Ebba

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -  5 min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - samma där

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? - nej

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - joo
Vilket är ditt favoritband? - har inge
Vad gillar du för musik? - bra musik ;o

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - jaa,ajajaa
Har du fler än 3 jeans? - jo
Har du fler än 5 tröjor? - jo

-SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - ne
Använder du ögonskugga? - händer
Använder du kajal? - nej
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - ibland
Andänder du mousse? - aldrig
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - ne
Använder du parfym? - ja
Använder du läppglans/läppstift? - nej
Använder du brunkräm? - nej
Använder du rouge? - händer
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/ lockar du håret varje dag? - nej väldigt sällan
Duschar du varje dag? - nästan
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nee?


Svårt.

Imorgon dra jag till byn så himmla underbart! sen nästa torsdag/fredag åker man vidare ner till piteå... Jahaps då kommer man inte träffa älskling på ett tag om han inte kommer ner ngn. annars kommer vi inte träffas fören typ skolan?! Om det bli så då dra jag hem den veckan jag fyller år och åker tbx t pite typ lördag samma vecka! För jag kommer inte stå ut annars :)
Idag har jag gjort noll!
Myste med finaste tills han åkte hem typ vid 12?! Jag kommer inte riktigt ihåg för jag halvsov och vaknade till  av att hans mobil ringde och sen tvingade han mig att stiga upp. Sen när han hade åkt gick jag upp och sov t kl halv två då pappa ringde och sen gick jag ner och tömmde diskmaskinen sen gick jag upp och sov tills middagen var klar! Super roligt..!

Men nu måste jag börja packa!

KRAM
Fett med kärlek!♥


Sjukt!

Måste vara lite fel på mig... Vaknade för typ tvÅ timmar sen och somnade vi tre tiden. Måste va dom där jävla fåglarna utanför! -.- Men Hampus däremot sover djup som fan omöjligt att väcka han och detsutom ha han tagit hela sängen så jag ha inte ens en chans att få somna om. ;o Galet... Menmen på tal om annat imorgon dra jag mig t byn! Jävligt länge sen jag var där... För länge sen! Som tur så ska Emil också t byn och han ha jag inte träffat på hur länge som helst! Men nu ska jag gå å göra ngt annat! Kram!

Ny mobil i sikte!

Ahja, sitter och kollar på lite mobiler, och fundera på vilken jag ska önska/köpa! Är ganska sugen på en Samsung galaxy ace eller iphone fyra men man få ju see! :)  men det är ju det om jag inte få ngn mobil när jag fyller år så köper jag en själv å då köper jag samsung galaxy ace för den kostar just över 2000. å jag ha ju 1100kr så då behöver jag lite mer än tusen till :)
Men man ser ju hur det bli som sagt! Men nu ska jag ta å ringa hampus och sen fixa lite annat!
Hare bra kram

tycker att mina inlägg är så tråkiga så slänge in nån bild!



har man tråkigt så ha man


Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: hmmm
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Datorn, högtalare, digitalfotoram
Tre saker jag gör just nu: lyssnar musik, bloggar, andas
Tre saker jag vill göra innan jag dör: finns så mkt, men typ resa jorden runt, m.m
Tre saker jag kan: fota,spela handboll, laga mat! haha
Tre saker jag inte kan: sjunga, nog finns det mkt mer men kan inte komma på ngt just nu
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: musik haha ;)
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Spela gitarr, redigera bilder med photoshop, meka!
Tre favoriträtter: mammas falska makaronilåda, och sen äre all fammos mat ååå THAI MAT!

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? t-shirt, trosor?
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) sidan
- Hur många kuddar har du i sängen? 2
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? vissa men inte alla
- Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? flera gånger!

Lycklighets-testet

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[/] Det finns en pool i din gård. (i stugan)
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[/] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[/] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[x] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total:
———————————
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(/) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis om du klarade det
(/) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(/) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(/) du råkar göra sönder väldigt många saker

 

( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(/) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: BJ!
DAGENS KLÄDSEL: underkläder, linne, tights
DAGENS FRISYR: spikrakt med litelite volym
DAGENS LÅT: Eminem - beautiful
DAGENS PLANER: inga alls
DAGENS SAKNAD:Älskling (aa
DAGENS DUMMASTE: haha
DAGENS MISSLYCKANDE: ehh
DAGENS DROG: vatten
DAGENS KÖP: .
DAGENS GODIS:
DAGENS HUMÖR: ovanigt trött
DAGENS CITAT:
DAGENS ROLIGASTE:

Allmänt test 1

Hur bor du:
Brukar du komma i tid: nja det beror på
Hur lång är du: ungefär 1.63 :(
Kan du laga mat: klart!
Vad jobbar du med/pluggar du: just nu ingentin de ä ju sommarlov?
Vad har du på dig just nu: kläder
Har du någon fobi: mh
Hade du en bra kväll igår: jodå 
Vilket är ditt senaste inköp: en cola
Din favoritdryck på morgonen: mjölk
Var fick du dina senaste pengar ifrån: från jobbet
Har du sovit i din egen säng inatt: joo
Vad hade du sönder senast: ehh
Vem snackade du med senast: mor
Varm favoritdricka: KAFFE
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
Alkoholhaltig favoritdricka:
När gjorde du senast något riktigt dumt: lördags!
Saknar du någon just nu: jo
Vad ska man göra för att få dig irriterad: falska personer
Någon jag stör mig på: finns mkt
Intressen: oj massor.
senaste person du kramade: älskling

Senaste person du ringde: emhh
Senaste person som ringde dig: älskling
Vad drack du senast: vatten
Vill du ha barn: kanske
Längtar du till din nästa födelsedag: njaaa inte precis
Har rakat dina ben någon gång: haha ja
Är du sugen på något nu: B&J
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: beror på
Använder du hudkräm: ibland
Attraheras du av män med skägg: haha ne
Micro-pop eller poppa själv:micro
Brukar du baka:jeoow
Röstade du i det senaste valet: nä
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: njaa
Vilken låt lyssnade du senast på: you'r call
Har någon annan sovit i din säng inatt: nä.. ;(
Vad tycker du är äckligt: finns mkt
Har du pengar på mobilen: nää


Dålig uppdatering.. jo jag vet

Har vart en dålig uppdatering nu på sista tiden! Men det är för att det ha vart enormt mkt tjorv! Och har inte haft ngn dator... Men egentligen vet jag inte när jag kommer börja bli aktiv igen.. Det får man se när man få tillbaka datorn!
Vad finns det mer å säga?! Typ inget?

MEn får se när jag skriver igen!


Kram


yeaaah

Åhh vad jag är trött, men kan inte gå å sova för då kommer alma bli förbannad, måste med henne upp på stan till två tiden för att hon vill ha september's aoutograf och vill kolla på tobbe trollkarl! -.-'
Hampus sover än... så sitter här lite mobbat medans alma är ute och cykla..
Fast tro jag ska gå upp och mysa med hjärtat nu eller bara väcka han, det får man väll se hur det bli.
P.s är då inte taggad att gå med alma på stan fifan vad jobbigt!


Hare bra så skriver jag kanske sen!


KRAM


RSS 2.0